1. Cautarea dupa forma.
Tot ce aveti de facut este sa selectati forma stampilei dorite, acestea fiind : dreptunghiulare, patrate, extralungi, rotunde si ovale

2. Cautarea dupa numarul maxim de randuri.
Tot ce aveti de facut este sa selectati numarul maxim de randuri dorite,

3. Cautare dupa utilitate.
Va propunem urmatoarea clasificare a stampilelor in functie de utilitatea lor. Dimensiunile minime si maxime pentru fiecare categorie au fost stabilite in urma experientei acumulate. De exemplu, stampila oficiala a firmei se poate incadra pe orice stampila cu diametrul minim de 20mm si diametrul maxim de 40mm. Daca rezultatul cautarii nu va satisface (de exemplu doriti o stampila oficiala a firmei cu diametrul de 50mm), incercati al doilea mod de cautare.

4. Cautarea dupa dimensiuni.
Tot ce aveti de facut este sa selectati forma stampilei dorite, si apoi sa precizati dimensiunile dorite. Se vor cauta stampile care au dimensiunile dorite de dumneavoastra, cu o toleranta de + 5mm. De exemplu, daca doriti o stampila cu diametrul de 27mm (care nu exista) se vor afisa toate stampilele cu diametrul de 30mm. Dimensiunile afisate sunt maxime. De exemplu, pe un suport cu diametrul de 30mm se pot folosi placute de text cu diametrul de 27 sau 28mm.

 

Save