Pentru a achita produsele comandate pe Stampile OK ai la dispozitie mai multe optiuni:
– Plata numerar sau ramburs
– Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard
– Ordin de plata
– Plata  prin MobilPay
Plata numerar/ramburs

Plata se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul StampileOK In cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.

Plata online cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA si MASTERCARD

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, StampileOK.ro foloseste platforma MobilPay.
Pentru finalizarea tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati MobilPay.
In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata MobilPay. Stampile OK nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de StampileOK, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise, in contul de mai jos.
In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului, nu este necesara stampila firmei si nici o imputernicire semnata.

Nume firma: SC FOXX COLOR SRL
Cont lei: RO58 INGB 0000 9999 0212 7659, ING Bank
Cod unic inregistrare: RO23903083