Trodat

stampileok-trodat

Ca lider de piata mondial in marcarea produselor, Trodat considera ca are o responsabilitate speciala si se aplica o abordare integrata.
In tot ceea ce facem, vom incerca sa mentinem efectele asupra ecosistemului nostru cat mai mici posibil. Personalul nostru este constient de acest lucru si vom folosi cea mai buna tehnologie.

TÜV, a certificat Trodat in acordanta cu ISO 9001 al Managementului Sistemului de Calitate din 1995.

Sistemul QM a fost extins prin “EN ISO 14001 Environmental Management Systems” in 2008, catre o mult mai eficienta implementare.

Organizatia noastra este continuu imbunatatita, atat pe plan intern cat si extern, sa puna in aplicare valorile noastre sistematic si eficient in afacerile zilnice.Acest lucru garanteaza standarde inalte in ambele produse si procese.

 

 

 

 

 

Colop

stampileok-colop-iso-14001-en
stampileok-colop-iso-9001-en

Lider in domeniul distributiei de stampile si consumabile din Romania, firma noastra are o experienta de peste 15 ani. Suntem specializati in B2B (Business to Business), obiectul nostru de activitate fiind vazarea en-gross.

Misiunea noastra este sa devenim principalul furnizor de solutii individuale de marcare pentru partenerii nostri, oferind o gama cat mai diversificata de produse.

Punem la dispozitia partenerilor nostri toate tipurile de stmapile: autotusante, Flash (pre-ink), stampile electronice, datiere si numaratoare, sigilii pentru embosare (timbru sec), precum si cele mai noi tehnologii de productie prin gravura Laser sau polimerizare UV.

Calitate europeana

Toate stampilele COLOP sunt fabricate in Uniunea Europeana, in cele doua locatii de productie: Austria si Cehia. Pe langa designul mereu la zi, ne mandrim cu o calitate si fiabilitate corespunzatoare celor mai ridicate standarde. Certificarile ISO 9001 si ISO 14001 (referitor la protectia mediului) confirma afirmatiile de mai sus.

COLOP este lider in acest domeniu in privinta protectiei mediului. Nu oferim doar stampile cu amprenta de carbon neutra, ci produse ecologice in adevaratul sens al cuvantului: stampile realizate din plastic reciclat si stampile realizate din materiale inovatoare – biopolimeri biodegradabili.

Reiner

stampileok-reinerr

REINER este privita ca lider de piata al stampilelor, in Europa si Statele Unite ale Americii, si al printului OCR si a sistemelor de scanare in Germania.

REINER a fost distins recunoscute pe plan internaţional QS certificat de conformitate. Acest certificat confirmă aplicarea şi dezvoltarea în continuare a un sistem eficient de Management al Calitatii, în conformitate cu cerinţele de Standard DIN EN ISO 9001.

Fiind QS certificată este un incencitive pentru îmbunătăţirea continuă a calităţii produselor noastre şi a serviciilor noastre. Obiectivul nostru principal este zero defecte!

Save

Save

Save

Save

Save

Save