Termeni si conditii

Acceptul Dumneavostra

Prin accesarea si vizitarea acestui website precum si prin utilizarea serviciilor oferite in paginile acestuia va exprimati explicit acceptul cu privire la Termenii si Conditiile de Utilizare (TCU) precum si cu  Politica de Confidentialitate (PC) redate mai jos, acestea reprezentand intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

SC FOXX COLOR SRL denumita in continuare FOXX COLOR SRL, in calitatea sa de proprietar al website-ului si a serviciului www.stampileok.ro, isi rezerva dreptul de a aduce modificari in orice moment continutului site-ului, modului de functionare a serviciilor precum si Termenilor si Conditiilor de Utilizare si Politicii de Confidentialitate, fara nici o notificare prealabila. In aceleasi conditii FOXX COLOR SRL poate inceta in orice moment furnizarea serviciilor puse la dispozitia vizitatorilor prin intermediul internetului.

Prin continuarea utilizarii va exprimati acordul asupra validitatii termenilor si conditiilor din versiunea curenta momentului utilizarii. In cazul in care nu sunteti de acord cu TCU sau cu PC, veti intrerupe utilizarea acestui website precum si a serviciilor oferite prin intermediul sau.

Definitii

Termeni si Conditii de Utilizare – prescurtat TCU – regulile dupa care are loc functionarea si utilizarea website-ului si serviciilor oferite prin intermediul acestuia.

Politica de Confidentialitate – prescurtat PC – modul de utilizare a datelor dvs. personale aplicabil in situatia in care decideti sa furnizati astfel de date prin intermediul website-ului sau serviciilor FOXX COLOR SRL disponibile prin internet.

Website-ul FOXX COLOR SRL – paginile disponibile prin internet pe domeniul: www.stampileok.ro

Utilizator final sau Client final – prescurtat Utilizator sau Client– persoana fizica sau juridica vizitator al website-ului FOXX COLOR SRL, utilizator al serviciilor acestuia, sau persoana care comanda stampile prin intermediul serviciilor online ale FOXX COLOR SRL.

Produs finit – produsele finale comandate de Utilizator precum stampile cu specificatiile selectate, accesoriile aferente precum si orice alte produse continute la un moment dat in oferta prezentata in website-ul www.stampileok.ro.

Date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

Prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;

Stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;

Sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;

Operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

Tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;

Destinatar – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;

Date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;

Date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

Servicii oferite

Serviciul online oferit de FOXX COLOR SRL prin intermediul acestui website doreste sa ofere Utilizatorului Final urmatoarele facilitati:

  1. sa aleaga prin intermediul website-ului www.stampileok.ro disponibila pe internet stampilele cu textul si designul dorit in limitela posibilitatilor si functiunilor website-ului;
  2. sa aleaga suportul si materialele din care acestea sa fie executate din catalogul de prezentare a ofertei, in limitele acestui website;
  3. sa beneficieze de serviciul de livrare prin curier al produselor realizate, ori de pregatirea acestora pentru ridicare din sediu
  4. sa prelucreze reclamatiile si garantiile

Modul de utilizare a serviciului. Limite. Garantii.

Limite in proiectare si realizare: Proiectarea stampilelor se face in limita facilitatilor disponibile in website-ul www.stampileok.ro. Alegerea suportului si a materialelor pentru realizare precum si a accesoriilor este posibila in limita produselor afisate in catalogul din website la data utilizarii serviciului.  In mod corespunzator, preturile valabile intr-o comanda, termenele si modalitatile de livrare sunt cele disponibile in website la data utilizarii acesteia si plasarii comenzii.

Relatiile comerciale au loc direct intre Utilizator si FOXX COLOR SRL: Intreaga relatie comerciala rezultata din comanda prin intermediul website-ului www.stampileok.ro a produselor finite are loc direct intre Utilizatorul Final si website. FOXX COLOR SRL si website-ul asigura doar comunicatia dintre Client si FOXX COLOR SRL atat privitor la comanda si onorarea acesteia cat si privitor la garantii, reclamatii, sesizari, precum si posibilitatea de comanda a acestor produse.

Termenele de executie ale produselor. Termenele in care pot fi executate produsele comandate sunt afisate in catalog. Acestea pot varia in functie de disponibilitatea pe stoc a materialelor necesare. Utilizatorul este rugat sa verifice aceste termene afisate si sa le confirme la plasarea comenzii. La aceste intervaluri de timp se adauga timpul de expediere daca a fost selectata metoda de livrare la distanta.

Pretul produselor. Pretul produselor este cel afisat de website la momentul efectuarii comenzii, la care se adauga costurile de transport conform modalitatii selectate pentru livrare. Pentru produsele personalizate cu grafica clientului, este recomandata transmiterea graficii in format vectorial editabil. In cazul stampilelor, a timbrelor seci sau a altor produse care necesita personalizarea cu grafica clientului, se poate percepe o taxa suplimentara daca aceasta nu este furnizata intr-un format corespunzator, in functie de timpul de lucru.

Stocuri epuizate. Imposibilitatea de onorare a comenzii a FOXX COLOR SRL. In cazul aparitiei unei astfel de situatii va fi propusa o alternativa de catre FOXX COLOR SRL.

Imaginile au caracter de prezentare. Culorile carcaselor pot fi diferite. Este necesara specificarea culorii dorite la sectiunea „Observatii” din formularul de comanda. Veti fi contactat pentru disponibilitatea culorilor de carcase. Comenzile vor fi onorate in limita stocului disponibil.

Garantia produselor. Sesizari. Reclamatii si rezolvarea disputelor. Garantia produselor este asigurata de catre FOXX COLOR SRL. FOXX COLOR SRL ofera Utilizatorilor un canal de comunicare prin intermediul website-ului, canal prin care Utilizatorul va depune sesizari si reclamatii si va primi raspuns.

UTILIZATORII SUNT INVITATI SA UTILIZEZE SISTEMUL DE SESIZARI SI RECLAMATII DIN WEBSITE IN CAZUL APARITIEI DE PROBLEME LEGATE DE COMANDA EFECTUATA.

Livrarea produselor. Costuri. Facturare. Produsele comandate vor fi livrate printr-una din modalitatile disponibile in website, la costurile afisate in sectiunea respectiva si in intervalurile de timp afisate. Facturarea este efectuata direct de catre FOXX COLOR SRL. La costul produselor se adauga pretul transportului pentru modalitatea selectata.

Preturile de transport afisate sunt cele ale transportatorului (Fan Curier sau Urgent Cargus) pentru livrarea in orasele si localitatile din reteaua acestor transportatori. Nu este posibila livrarea prin acesti transportatori in afara retelei de localitati in care acestia au puncte de lucru.

Pentru mai multe informatii vizitati:

Fan Curier – https://www.fancourier.ro/locatii-fan/

Urgent Cargus – https://www.urgentcargus.ro/DOC/aria-de-acoperire-urgent-cargus.xlsx

Corectitudinea datelor furnizate in website: CLIENTUL ESTE SINGURUL RESPONSABIL PENTRU CORECTITUDINEA INFORMATIILOR FURNIZATE SI PENTRU FURNIZAREA CORECTA A DATELOR CE VOR FI INSCRISE PE PRODUSE precum si a datelor de identificare si facturare. Clientul are datoria verificarii repetate pentru a se asigura ca, atat datele furnizate cat si comanda plasata in sistem, sunt conforme cu realitatea si cu dorinta sa. Furnizarea acestor informatii cu erori de scriere sau incomplete, ori selectarea gresita a tipului de material comandat pentru executia stampilelor si alte asemenea optiuni selectate ori efectuate din eroare nu pot atrage schimbarea, returnarea produselor ori a pretului platit pentru acestea.

RESPONSABILITATEA JURIDICA. CORECTITUDINEA INFORMATIILOR. DREPTUL DE A REFUZA EXECUTIA COMENZII.

Clientul se obliga sa furnizeze datele corecte si complete de identificare a sa, inclusiv date de contact telefonic si adresa, ori asa cum este specificat in formularul de inregistrare ori de comanda.

CLIENTUL SE OBLIGA SA NU UTILIZEZE ADRESE DE EMAIL FALSE ORI ALE ALTEI PERSOANE. DE ASEMENI SE OBLIGA SA FACA COMANDA IN NUMELE SAU PROPRIU ORI A ENTITATII IN NUMELE CAREIA ESTE ABILITAT LEGAL SA O FACA, SA NU IMPERSONEZE O ALTA PERSOANA ORI ENTITATE PENTRU CARE NU ARE DREPTUL SA CREEZE ORI SA OBTINA O STAMPILA.

CLIENTUL ESTE SINGURUL RESPONSABIL IN FATA LEGII PENTRU CONTINUTUL SI DATELE INSCRISE PE STAMPILA COMANDATA PRECUM SI PENTRU DESTINATIA ACESTEIA.

IN UTILIZAREA SERVICIULUI MULTISHOP, IN PROIECTAREA DE STAMPILE SI COMANDAREA LOR PRIN ACEST SERVICIU, PRECUM SI IN INFORMATIILE FURNIZATE LA COMANDARE SAU CELE INSCRISE PE PRODUSELE COMANDATE VA ASUMATI INTREAGA RESPONSABILITATE PRIVIND CORECTITUDINEA DATELOR FURNIZATE ORI INSCRISE CUNOSCAND FAPTUL CA FALSUL SI UZUL DE FALS CONSTITUIE INFRACTIUNE SI SE PEDEPSESTE CONFORM LEGII PENALE.

FOXX COLOR SRL NU ESTE IN NICIUN FEL RESPONSABIL PENTRU CONTINUTUL STAMPILELOR COMANDATE PRIN INTERMEDIUL WEBSITE-ULUI.

FOXX COLOR SRL ISI REZERVA DREPTUL DE A REFUZA EXECUTAREA SI LIVRAREA PRODUSELOR CARE PRIN DATELE INSCRISE PAR SA IMPERSONEZE ALTE ENTITATI DECAT CEA A UTILIZATORULUI, IN LIPSA UNOR DOVEZI CREDIBILE PRIVIND IDENTITATEA ORI CALITATEA PERSOANEI SAU ENTITATII CARE COMANDA PRODUSELE SI ISI REZERVA DREPTUL DE A FURNIZA AUTORITATILOR INFORMATIILE DETINUTE IN CAZUL ANCHETARII UNOR ASTFEL DE FAPTE DE FALS SI UZ DE FALS.

Garantia serviciului

Serviciul si website-ul aferent sunt oferite in modul “asa cum este” si “atat cat este disponibil”. FOXX COLOR SRL nu garanteaza lipsa de virusi sau alte elemente potential distructive informatic in site-ul online si orice alte aplicatii instalate, pe serverele de gazduire, etc. Utilizarea se face pe riscul propriu al Utilizatorului, FOXX COLOR SRL nefiind responsabil pentru eventualele daune directe ori indirecte derivate din utilizarea website-ului, a aplicatiilor, a Serviciului ori a website-ului si a componentelor sale.

FOXX COLOR SRL nu este responsabil pentru eventualele erori de programare ori de redactare a informatiilor sau de prezentare gresita a imaginilor din acest site si serviciu. FOXX COLOR SRL nu ofera nicio garantie pentru continutul si utilizarea acestui website.

Cu toate acestea, FOXX COLOR SRL apreciaza semnalarea erorilor si greselilor din serviciul sau si depune eforturi pentru corectarea problemelor constatate, invitand utilizatorii sa semnaleze prin serviciul de sesizari orice probleme constatate precum si orice sugestii de imbunatatire a serviciului.

Drepturi de autor

Referitoare la stampilele proiectate: Utilizatorul este responsabil pentru incalcarea drepturilor de autor cu privire la logo-ul sau textele ce vor fi inscrise pe stampilele comandate. FOXX COLOR SRL nu este in niciun fel responsabil pentru aceste date ori insemne grafice.

Prin transmiterea catre FOXX COLOR SRL a graficii si logo-urilor proprii, clientul acorda dreptul catre FOXX COLOR SRL de a utiliza, prelucra si afisa aceasta grafica in interiorul corespondentei exclusiv pentru scopul declarat de a produce, pentru client, stampilele (placutele de text) comandate. FOXX COLOR SRL nu va utiliza in alte scopuri grafica transmisa de utilizator precum si cea rezultata in urma prelucrarii.

Referitoare la website: FOXX COLOR SRL este autorul website-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, etc sunt proprietatea FOXX COLOR SRL sau sunt licentiate de FOXX COLOR SRL pentru a fi folosite.

Licente de utilizare

FOXX COLOR SRL va acorda o licenta limitata pentru a accesa site-ul, fara a va oferi posibilitatea de a-l modifica fara acordul FOXX COLOR SRL. Licenta de utilizare exclude explicit:

– revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe Site;

– descarcarea sau copierea informatiilor legate de conturi utilizator;

– utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.

–  reproducerea copierea in tot sau in parte a continutului sau functionalitatilor

FOXX COLOR SRL va acorda o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a va crea un hyperlink catre pagina principala (home) a Site-ului atata vreme cat acest link nu descrie FOXX COLOR SRL sau un partener/afiliat al acestuia de o maniera falsa, gresita sau jignitoare. Licenta acordata nu va permite utilizarea in cadrul acestui hyperlink a marcilor FOXX COLOR SRL fara acordul prealabil scris al FOXX COLOR SRL.

Continutul website-ului nu poate fi copiat, reprodus sau revandut in tot sau in parte, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al FOXX COLOR SRL.

Securitate

Utilizatorul este responsabil pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul de acces (nume utilizator, parola) la Website, asumandu-si intreaga responsabilitate pentru activitatile desfasurate in contul propriu de pe website si se angajeaza sa notifice deindata FOXX COLOR SRL in cazul in care suspecteaza ca datele sale ar fi putut fi compromise.

Efectuarea oricaror activitati ilegale sau nepermise precum si tentativa de efectuare a lor, incluzand dar nefiind limitate la: utilizare abuziva, blocarea accesului, incercarea de preluare a controlului asupra website-ului ori serverului, interceptarea comunicatiilor, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, copierea de informatii in vederea comercializarii, etc – se pedepsesc conform legii.

Comunicatii si inregistrari de trafic si server

Toate comunicatiile intervenite prin email ori prin intermediul Serviciului intre Client si Furnizor ori intre Client si FOXX COLOR SRL privitoare la comenzi si ducerea acestora la indeplinire ori cu privire la sesizari si reclamatii, precum si actiunile efectuate in website se constituie dovezi ale actiunilor si comenzilor efectuate.

Politica de confidentialitate

FOXX COLOR SRL in calitate de proprietar/administrator al website-ului si serviciilor oferite prin intermediul acestora asa cum au fost definite mai sus este angajata ferm in respectarea confidentialitatii datelor cu caracter privat pe care le furnizati prin intermediul websiteului si serviciilor oferite.

Nu colectam datele personale ale Clientilor fara acordul acestora.

Utilizam un set limitat de date personale, in scopul facilitarii accesului Clientilor la serviciile website-ului – pentru crearea si intretinerea contului, posibilitatea de restabilire a accesului in caz de necesitate precum si date pentru confirmarea validitatii comenzilor efectuate in vederea eliminarii comenzilor false efectuate prin sistem.

Colectam date de utilizare a website-ului si a serverului, inclusiv adresa IP si prin plasarea de cookies inclusiv cu date cu caracter personal in browserul Utilizatorului pentru asigurarea securitatii serviciului si pentru efectuarea de analize statistice in scopul imbunatatirii serviciilor oferite. In cazul comunicarii catre terti a analizelor efectuate, datele colectate sunt anonimizate.

Adresa dvs. de email este folosita pentru comunicatia legata de serviciul oferit, pentru confirmarea comenzilor, restabilirea accesului la serviciile noastre in caz de necesitate, etc.

FOXX COLOR SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale FOXX COLOR SRL si ale site-urilor sale web, sau (c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

FOXX COLOR SRL nu vinde, nu schimba si nu inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele sau incalcarea legii catre organele si institutiile abilitate conform prevederilor Legii 677/2001.

Prin utilizarea si comandarea de produse prin intermediul website-ului va exprimati expres consimtamantul cu privire la prelucrarea daterlor cu caracter personal in sistemul de evidenta informatizat al FOXX COLOR SRL precum si distribuirea datelor de livrare catre terti in scopul livrarii produselor.

Legislatia aplicabila. Solutionare in justitie.

Pentru folosirea acestui website, precum si pentru aplicarea acestor termeni si conditii legislatia aplicabila este cea Romaneasca.

In caz de litigiu, se va incerca mai intai rezolvarea pe cale amiabila.

Pentru solutionarea litigiilor referitoare la produse – incluzand executie, livrare, garantie, etc – relatia   comerciala fiind directa intre Client si FOXX COLOR – se aplica regulile legale in vigoare privind competenta teritoriala.

Pentru litigiile legate de utilizarea acestui website cu limitarile descrise mai sus si in care clientul este un distribuitor sau o persoana juridica sau nu are stabilita o curte jurisdictionala, precum pentru litigiile legate de termenii si conditiile de utilizare, instanta competenta este instanta Bucuresti.