Certificat de garanție fototapet, autocolant, tapet, stickere și elemente de decor

S.C. FOXX COLOR S.R.L. garantează că produsele de tip fototapet, autocolant, tapet, stickere și elemente de decor sunt fabricate în conformitate cu legislația Europeană, fără defecte de fabricare și/sau defecte ascunse pe perioada garanției, în condițiile și limitările din acest certificat. Produsele comercializate de S.C. FOXX COLOR S.R.L. beneficiază de o garanție de 1 an. Orice defect constatat în urma recepționării produselor trebuie comunicat societății S.C. FOXX COLOR S.R.L. în termen de 2 zile lucrătoare de la recepționarea produselor.

Garanție comercială

Perioada de garanție începe în momentul achiziționării produselor. Produsele trebuie să fie utilizate, montate, aplicate și întreținute conform cu instrucțiunile de utilizare, montaj, aplicare și întreținere furnizate de S.C. FOXX COLOR S.R.L. Garanția este valabilă doar pentru clientul inițial și este limitată în timp doar pe perioada în care produsele sunt deținute de clientul inițial. Garanția este acordată pe baza facturii sau a bonului fiscal în original. Pentru a beneficia de garanția comercială a produselor comandate, clientul inițial trebuie să trimită cererea în scris alături de următoarele informații:

 • Datele solicitantului: nume, adresă, număr de factură fiscală sau bon fiscal, telefon și email
 • Dovada achiziției precum factura fiscală sau bonul fiscal
 • Descrierea problemei și una sau mai multe fotografii care prezintă în mod evident faptul că problema se încadrează în garanția comercială

După primirea solicitării de garanție comercială, S.C. FOXX COLOR S.R.L. va evalua cererea de garanție în termen de 10 zile lucrătoare. Dacă produsul nu este conform cu prezenta garanție comercială, S.C. FOXX COLOR S.R.L. va solicita returnarea produsului defect în scopul reparației sau înlocuirii acestuia, în funcție de situație. S.C. FOXX COLOR S.R.L. nu va achita costurile generate de montajul sau îndepărtarea fototapetului, a autocolantului, a stickerelor sau a elementelor de decor, curățarea sau refacerea peretelui, expedierea produsului original sau orice alt cost secundar apărut la înlocuirea produsului. Toate aceste costuri sunt suportate doar de solicitantul garanției.

Condiții limitative pentru certificatul de garanție al societății S.C. FOXX COLOR S.R.L.

 • Nu sunt considerate defecte de material sau defecte ascunse și nu sunt acoperite de această garanție comercială următoarele:
 • Dilatarea sau contractarea adezivului sau a materialelor datorate variațiilor de temperatură, umiditate, a condițiilor de mediu și/sau a montajului defectuos;
 • Diferențe de imagine și/sau coloristică produse în urma unui proces de aplicare defectuos;
 • Produsele care prezintă imagini și elemente 3D pot oferi o iluzie de spațialitate, dar nu produc efectul stereoscopic specific industriei cinematografice.
 • Pentru a face posibil procesul de montaj, fototapetele sunt realizate din mai multe părți cu zone de suprapunere de 1 cm – 2 cm, in functie de materialul solicitat. Zonele de suprapunere sunt necesare pentru continuitatea modelului și pot fi vizibile la apropiere sau percepute la atingerea tapetului. Acestea nu sunt considerate defecte de producție sau montaj.
 • Defecte cauzate de utilizarea improprie precum tasarea, pătarea, uzura, arsurile, tăieturile, perforările, rupturile sau întreținerea prin metode necorespunzătoare;
 • Pentru producția la diferite dimensiuni, imaginile sunt redimensionate pentru dimensiunile comandate. Astfel, pentru a percepe clar întreaga imagine, este recomandată o distanță de vizualizare, în funcție de dimensiunea imaginii.
 • Expansiunea sau contractarea materialelor la montaj mai mică de 4 cm / fâșie sunt normale și nu sunt considerate defecte. Pentru siguranță este recomandat să se adauge un surplus la comandă care să fie apoi finisat cu un cutter în timpul procesului de montaj.
 • Diferențe de nuanță între culorile afișate pe monitor, telefon mobil sau alte afișaje electronice și cele imprimate pe fototapet, autocolant sau stickere.
 • Rezistența adezivului, dacă peretele nu a fost pregătit cu lavabilă/amorsă acrilică sau nu a fost perfect neted (perete cu fisuri, denivelări, impurități, praf, perete instabil sau cu alte imperfecțiuni)
 • Defecte cauzate de alți factori care nu stau în puterea de control a S.C. FOXX COLOR S.R.L. incluzând, dar fără a se limita la, defecte din cauza montajului necorespunzător, abuzului, erorii umane, neatenție, condiții meteorologice, variații mari de temperatură, expunere la praf, schimbări de umiditate majore, incendii, inundații, cutremure sau alte intemperii naturale;

Această garanție asigură drepturile cumpărătorului conform legislației în vigoare. Garanția nu este transferabilă și se aplică doar clientului inițial. Cererile de garanție se depun prin email la adresa office@fototapet3d.ro, prin formularul de contact la adresa https://www.fototapet3d.ro/returnari/ sau la adresa B-dul Corneliu Coposu Nr. 4, Bl. 105A, Parter, Sector 3, București.